Ga naar hoofdinhoud

Camperplaats

Het enige échte camperveld van Enschede.

UPDTATE 24/10/2023 : GEHELE JAAR GEOPEND. VERGUNNING WINTEROPENING VERLEEND.

LET OP: Hoogte en gewichtsbeperking vanaf noordzijde, zie afbeeldingen onderaan

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en verwen uzelf met een onvergetelijk verblijf aan de rand van het charmante Enschede. Onze camperplaats is een idyllisch toevluchtsoord dat plaats biedt aan vijf campers tegelijk, en is het gehele jaar jaar geopend!

Elke staanplaats is stevig verhard en voorzien van stroom, zodat u zich ongeacht het weer op uw gemak voelt. De stroomvoorziening zorgt ervoor dat u na een dag vol avontuur in Enschede terug kunt komen naar de warmte en het comfort van uw camper.

Uw comfort is onze topprioriteit, en dat blijkt uit onze luxueuze faciliteiten. Wij bieden stralend schone en moderne douches en sanitair aan, zodat u zich altijd fris en verkwikt voelt. Daarnaast is er wifi beschikbaar op de gehele camperplaats, waardoor u altijd verbonden blijft met de buitenwereld, familie en vrienden.

Maar wat onze camperplaats echt uniek maakt, is de locatie. Verscholen in het groen en vlakbij een prachtige waterpartij, biedt het een perfecte balans tussen stad en natuur. Vanuit uw camper heeft u een adembenemend uitzicht op graslanden, nabijgelegen minivarkens en grazende schapen, een rustgevend en typisch Nederlands landschap om van te genieten.

En als u op zoek bent naar wat levendigheid, is het stadscentrum van Enschede binnen handbereik. Slechts een ontspannende wandeling van 25 minuten of een snelle fietstocht van minder dan 10 minuten brengt u naar het hart van de stad, waar u kunt genieten van een scala aan winkels, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden.

Dus waar wacht u nog op? Gun uzelf een welverdiende vakantie in de Camperplaats Enschede, waar de natuur en het stadsleven elkaar ontmoeten. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Faciliteiten

  • Verharde toegang en staplekken
  • Grote plaatsen (70m2)
  • Stroom (6A) inbegrepen
  • Gezamenlijke sanitaire ruimte met stortdouches, toiletten en wastafels
  • Wifi bij het gebouw (veld wifi wordt nog aan gewerkt)
  • Vuilwater punt
  • Chemisch toilet

Direct boeken?

Back To Top