Ga naar hoofdinhoud

Speeltuin

Even zitten terwijl de kinderen spelen...

Welkom bij onze speeltuin met voetbalveld, trampoline, boomhut, schommel, zandbak en glijbaan – de perfecte plek voor jonge gezinnen om quality time door te brengen met hun kinderen. En als kers op de taart hebben we ook nog een kleine kinderboerderij met varkens en kippen!

Onze speeltuin is ontworpen om kinderen van alle leeftijden te vermaken en te stimuleren om te spelen en te bewegen. Het voetbalveld is perfect voor een potje voetbal met vriendjes, terwijl de trampoline ervoor zorgt dat kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De boomhut is de ideale plek om even te relaxen en te genieten van de omgeving en de schommel biedt urenlang vermaak. In de zandbak kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en de glijbaan is een absolute favoriet voor alle leeftijden.

En als u even wilt uitrusten en genieten van een kopje koffie, dan kunt u terecht bij onze kleine kinderboerderij met varkens en kippen. Uw kinderen kunnen hier niet alleen genieten van de dieren, maar ook leren over de natuur en het boerenleven.

Onze speeltuin en kinderboerderij bieden de ideale combinatie van vermaak, educatie en ontspanning voor jonge gezinnen. Het is een plek waar ouders en kinderen samen kunnen spelen en waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij onze speeltuin en maak kennis met onze varkens en kippen. Het is de perfecte plek om quality time door te brengen met uw kinderen en te genieten van de buitenlucht en de natuur. We hopen u snel te zien!

Back To Top