Ga naar hoofdinhoud

Vergaderlocatie

Een veelzijdige ruimte voor creativiteit en verbinding!

Zoekt u een dynamische en veelzijdige locatie voor uw volgende evenement in Enschede? U hoeft niet verder te zoeken. Onze charmante ruimte is ontworpen om te inspireren en is perfect afgestemd op de behoeften van de moderne organisator. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie, een creatieve workshop, een intieme babyshower of een informele spelletjesmiddag, onze locatie is de plek om het te laten gebeuren.

Onze locatie is volledig uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Er zijn twee comfortabele toiletten beschikbaar, zodat uw evenement soepel verloopt, zelfs bij een groter publiek. De keuken is uitgerust met een koelkast en een vaatwasser, wat u de flexibiliteit geeft om een ​​scala aan cateringopties te overwegen.

De ruimte is ontworpen voor flexibiliteit en kan comfortabel plaats bieden aan groepen van 8 tot 16 personen. Of u nu een intensieve cursus plant of een gezellige kledingruilsessie, u zult ontdekken dat de ruimte moeiteloos kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Onze locatie onderscheidt zich door haar warme en uitnodigende sfeer. Met zijn stijlvolle inrichting en ruimtelijk gevoel is het de perfecte plek om te leren, samen te werken en te vieren.

Dus waarom zou u genoegen nemen met minder? Kies voor onze locatie in Enschede en ontdek een ruimte die net zo uniek en bijzonder is als uw evenement. We kijken ernaar uit om samen met u een succesvol evenement te creëren!

Faciliteiten

  • Maximaal 20 personen
  • Koelkast met drinken
  • Koffie / Thee inbegrepen
  • Eigen Wifi
  • Beeldscherm
  • Twee toiletten

Meer informatie?

Back To Top